Fossil Saat Tarihçe

Kaliteli bir saat pazarı için Fossil saat kalitesini ürünlerine yansıtarak tüketicilerine hem şık hem zarif hem günlük ve aynı zamanda spor modelleri ile her tarzda hitap edebilen bir marka haline gelmiştir. Partnerinize hediye seçerken ya da bir yakınınıza Fossil saat gibi bir ödül almayı düşünüyorsanız kesinlike Fossil erkek saat modelleri ve Fossil bayan saat modellerini incelemeden hediye almayınız. Geleneğinin takipçisi Fossil saat cesaretin ve şıklığın adresi.


Fossil saat erkek ve kadınlar için heyecan verici tasarımları ile tam bir stil çizgisi meydana getirmiştir. Bundan da öte Fossil saat modelleri ile bugün etrafında en yenilikçi saatçilerden biri olarak anılır.

Amerika pazarında Fossil saat kol saati modellerine stil ve değer (Fossil uygun fiyatları ile) getirmek için ilk Amerikalı saat üreticilerinin de desteğiyle Fossil saat 1984 yılında kurulan büyük bir saat firması oldu. Erken yaşlarda bir çok üst düzey mağazalar aracılığıyla kendi şık tasarımlarını yaptı ve müşterilerinin beğenisi için satışa sundu. Bugün Fossil saat bir çok marka lisansları ve ayrıca yüksek kaliteli çanta, takı, güneş gözlüğü ve diğer deri ürünleri üretmektedir.



www.saatimburda.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder