Fossil FCE1004 - Bayan Kol Saati


 

Ürün Ağırlığı : 149
Alarm : Yok
Cam Türü : Mineral
Kadran Rengi : Beyaz
Kadran Taşı : Yok
Kasa Çapı : 40 mm
Kasa Kalınlığı : 13 mm
Kasa Rengi : Beyaz
Kasa Şekli : Yuvarlak
Kasa Taşı : Yok
Kordon Türü : Seramik
Kordon Rengi : Beyaz
Kronometre : Yok
Makine : Analog
Su Geçirmezlik : 10 ATM
Takvim : Var

Fossil FCE1004 - Bayan Kol Saati

LACOSTE 2000711 Kol Saati

 

Alarm: Yok
Cam: Kristal
Cinsiyet: Bayan
Çalışma Şekli: Analog
Garanti Süresi: 2 Yıl
Işık: Yok
Kadran: Yuvarlak
Kadran Rengi: Beyaz
Kasa Tipi: Çelik Kasa
Kordon: Çelik Kordon
Kordon Rengi: Çelik
Krono: Yok
Marka: Lacoste
Su Geçirme Özelliği: 30 Metre
Takvim: Yok
Tarz: Spor & Klasik
Taş: Yok

LACOSTE 2000711 Kol Saati

LACOSTE 2010655 Kol Saati

  
 LACOSTE 2010655 Kol Saati

LACOSTE 2010655

Alarm Yok
Cam Mineral
Cinsiyet Unisex
Çalışma Şekli Analog
Garanti Süresi 2 Yıl
Işık Yok
Kadran Yuvarlak
Kadran Rengi Siyah
Kasa Tipi Plastik Kasa
Kordon Silikon
Kordon Rengi Gri
Krono Var
Marka Lacoste
Su Geçirme Özelliği 100 Metre
Takvim Yok
Tarz Spor 

LACOSTE 2010655 Kol Saati 


Emporio Armani AR1454 - Erkek Kol Saati


                                  Emporio Armani AR1454 - Erkek Kol Saati


Ürün Ağırlığı : 195
Alarm : Yok
Cam Türü : Mineral
Kadran Rengi : Kahverengi
Kadran Taşı : Yok
Kasa Çapı : 43 mm
Kasa Kalınlığı : 11 mm
Kasa Rengi : Kahverengi
Kasa Şekli : Oval
Kasa Taşı : Yok
Kordon Türü : Seramik
Kordon Rengi : Kahverengi
Kronometre : Var
Makine : Analog
Su Geçirmezlik : 5 ATM
Takvim : Var

Emporio Armani AR1454 - Erkek Kol Saati Satın almak için; www.saatimburda.com/emporio-armani-ar1454.html

Ray-ban Rb 4169 107948 53 Bayan Günes Gözlügü


     



Orjinal Ray-ban güneş gözlüğü kutusu, Ray-ban Silme bezi ve Ray-ban Garanti belgesi ile gönderilecektir.
 Departman : Güneş Gözlükleri
Cinsiyet : Bayan
Gövde : Kemik
Gövde Renk : 
Cam : Kristal
Cam Renk : 
Ekartman : 53
Barkod : 5248438



Ray-Ban Rb 4169 107948 53 Bayan Günes Gözlügü 

FLYBACK Nedir?


Flyback, peşpeşe zaman tutabilme özelliğidir.Birinci chrono düğmesi ile sayım başlar,ikinci chrono düğmesine basıldığında sayaç çok hızlı bir şekilde başa dönüp süre tutmaya yeniden başlar.Bu özellik,özellikle pilotlar tarafından doğru rotada uçabilmek amacıyla kullanılır.Örneğin,bir uçağın iki yön
değiştirme manevrası arasında ne kadar süre sabit uçacağının zamanlaması, Flyback özelliği sayesinde yapılabilir.

www.saatimburda.com

SPLIT TIME

Bu fonksiyon sayesinde aynı anda başlayan ve farklı sürelerde sonlanan birden çok olayın süreleri ölçülür.Quartz modellerde birinci chrono düğmesi ile süre tutmaya başlanır.İkinci chrono düğmesine ilk basışta sayım durur ve ilk olayın süresi not edilir.İkinci düğmeye tekrar bastığımızda ise sayaç,not
edilirken geçen süreyi de hızlıca  atlayarak zaman tutmaya devam eder. Birinci chrono düğmesine tekrar basıldığında sayım sonlandırılır ve ikinci olayın süresi de not edilir.Sayacı sıfırlamak için ikinci düğmeye tekrar basmak yeterlidir.

www.saatimburda.com

Takimetre (Tachymeter) nedir?


Bazı kronograf  saatler,bu özellik sayesinde 1 kilometreyi kaç saniyede geçtiğinizi ölçerek saatteki ortalama hızını gösterir.Tachymetre özelliği bulunan saatlerin çerçevesinde kilometre saat cinsinden hız değerleri işaretlenmiştir.İçinde bulunduğumuz araç bir kilometreyi katettiğinde , sayacı durdurarak tachymetre göstergesinin çerçevedeki hangi değere işaret ettiğini okumamız,saatteki ortalama hızımızı bulmak için yeterlidir.

www.saatimburda.com

Kronograf Nedir?



Kronograf , bağımsız süre tutma özelliğine verilen isimdir.Kronograf saatler, zamanı göstermenin dışında,bir olayın başlama  ve bitişi arasındaki süreyi ölçebilir.Kronograf saatlerde bulunan elemanlar şunlardır:Salise sayacı, saniye sayacı,dakika sayacı,saat sayacı.Bazı kronograf modellerde salise sayacı ya da saat sayacı bulunmayabilir.Bu sayaçların kadrandaki yerleri modele göre farklılıklar  gösterebilir. Kronograf butonları ise tepenin üzerinde ve altında olmak üzere iki tanedir.


www.saatimburda.com

Quvartz Saatlerin Bakımı


Quvartz saatler daha az ilgi isterler. Buna rağmen yine de 4-5 yılda bir düzenli bakım yaptırılmalıdır. Saatinizin bakımı saatinizin üreticisi tarafından tanınan yetkili bayiler ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

    Saatinizi olağanüstü şartlarda (direkt güneş ışığı, aşırı sıcak veya aşırı soğuk, vb.) uzun süre tutmayın.Aşırı sıcak saatinizin çalışmasını aksatabilir veya pil ömrünü azaltabilir. Saatinizin fonksiyonlarına ve basınca dayanıklılığına göre hareket ediniz. Su içindeyken saatinizin düğmelerini çalıştırmayınız veya tepesini açmayınız. Saat içerisinde su buharı görürseniz saatinizi kontrol ettiriniz. Su buharı elektronik aksama zarar verebilir. Sert darbe veya çarpmadan koruyunuz.Saatiniz aksi belirtilmedikçe darbelere dayanıklılık açısından normal kullanım şartlarına göre dizayn edilmiştir. Saatinize zarar verecek kimyevi maddelerden uzak tutunuz. Saatinizi güçlü kimyasal maddeler, çözeltiler veya gazların bulunduğu ortamlarda kullanmayınız. Bu maddeler kasa, kayış ve saatin diğer parçalarında renk atmasına veya bozulmasına sebep olabilir.

    Quvartz mekanizmalı bir saatin pili değişeceği zaman pil tam bitmeden değiştirilmelidir. Tükenmiş piller aşınmaya sebep olabilirler. Lütfen saatinizin pilini kendiniz değiştirmeye çalışmayın.

    Eğer saatiniz suya dirençli ise pil değiştirildikten sonra test edilmelidir. Saatinizin nemlenmesine, nemin iç kısımlara geçmesine izin vermeyin paslanma ve aşınmalara yol açabilir.

    Takvim mekanizmasına zarar vermemek için tarihi akşam 10 ile gece 2 arasında değiştirmeyiniz. Bu süre zarfında mekanizmadaki bütün çarklar tarihi otomatik değiştirmek üzere çalışmaktadırlar. Değiştirmeniz gerekiyorsa saatinizin ibresini saat 6 yönüne getirin ve tarihi öyle değiştirin.

    İsviçre yapımı saatlerin pek çoğu safir camlıdır. Safir cam çizilmeye dayanıklıdır. Ancak kolayca zarar verebilecek bazı maddeler vardır. Bu sebeple saatinizi mücevheratlarınızdan (özellikle değerli taşlı olanlardan) farklı bir yere koyunuz bu sayede sürtünme sonucu oluşabilecek çizilmelerden kaçınmış olursunuz. En iyi seçenek saatinizin orjinal kutusudur. Bu tip kutular yumuşak maddelerle kaplıdır ve saatinize özel üretilmiştir.
    Kırık veya çatlak camı zaman kaybetmeksizin değiştirin. Camdaki en küçük çatlaklar dahi mekanizmaya zarar verebilecek küçük toz taneciklerinin içeriye girmesine sebep olabilir. Bu da saatinizin hassasiyetini etkileyecektir.

    Saatinizi soğuk yerlerde bırakmayınız. Soğukta yağı donar, mekanizma durur yada zorlanır ve eksen pimleri zarar görebilir. Saatinizi taş veya mermer masa ve benzeri alanlara bırakmayınız. Mermer hızlı ısı değişimine sebep olacaktır bu da saatinizin belli parçalarına özellikle paslanmaz çelikten yapılmış eski saatlerdeki yayların zarar görmesine yol açar.

    Uzmanlar saatinizi yatmadan önce çıkartmanızı tavsiye etmektedirler. Uykuda olduğunuz süreçte bilinçsizce yaptığınız hareketler saatinize ve size zarar verebilirler. Buna ek olarak uyuyan bir kimse genellikle terler. Ter gitgide saatinizin içine birikebilir. Bu saatinizin kasasına ve sızıntıyı engelleyen vidalara zarar verebilir.

    Eğer saatiniz suya dayanıklı ise deterjanla veya yumuşak sabunla temizleyin ve kurulayın.  Saatiniz suya dayanıklı olup olmadığı öğrenmek için saat su geçirmezlik tablosuna bakın; su geçirmezlik tablosu için tıklayın... Eğer saatin kordonu deri veya süet ise bu işlemi sadece kasa, gövde kısmına uygulayınız. Saatiniz suya dayanıklı değilse kuru bir bez parçası ile temizleyin. Eğer sürekli spor yapıyor veya faal bir hayatınız var ise deri kordonlar yerine metal, çelik,slikon yada plastik kordonlu saatleri seçiniz. Terleme deri kordonunuza zamanla ciddi zararlar verebilir. Saatinizi sauna, küvet veya sıcak duş altında giymeyin. Aşırı sıcaklık ve nem sızıntı engelleyici contalara ve saatin kasasına zarar verebilir. Tuzlu su kaplamaya zarar verir. Bu sebeple suya dayanıklı saatler bile sabun ve ılık su ile yıkanmalıdır, temizlenmelidir. Bu uygulama korozyonu engellemeye ve contaların erken yıpranmasını engellemeye yarar. Suyla temas halindeyken taç kısım ve diğer tüm butonlar 1. pozisyonda yani saatinize en yakın halinde olmalıdır. Su geçirmez ve suya dayanıklı saatler arasındaki farkı bilmeliyiz. Suya dayanıklı saatlerin çoğu kısa süreli ve az miktarda suya direnç gösterebilirler. Elinizi yıkamak veya yağmur altında kalmak suya dayanıklı saatinize zarar vermeyecektir. Fakat duş almak (özellikle jel kullanıyorsanız) veya dalma kasa içine nem kaçmasına sebep olur ve zarar verir. Yüzme ve dalma özel su geçirmez saatlerle yapılmalıdır.

    Saatinizin taç kısmını çok sıkmayın aksi takdirde contalarına ve vida dişlilerine zarar verebilirsiniz. Güç uygulamadan sıktığınız zaman işleminiz tamamlanmış olacaktır.

    Scuba-diving için yapılmış özel saatler haricindeki saatlerinizde suya maruz kalınan durumlarda chronograph açmayın. Butonların altındaki deliklerden kasa içine su kaçmasına sebep olabilirsiniz. 2-3 yılın sonunda conta ve vidaların yıpranması sonucu saatiniz bütünlüğünü kaybedebilir. Bu sebeple sıkılığını her 2-3 yılda bir kontrol ettirin gerekirse contaları ve veya vidaları değiştirtin.
Saatinizi manyetik alanlardan uzak tutun, manyetizma saatinizin hassasiyetini ve mekanizma yapısını bozabilir.


www.saatimburda.com

Mekanik Saatlerin Bakımı



 Tüm mekanizmalar gibi mekanik saatler de düzenli bakıma, temizliğe, yağlamaya ve hassasiyet ayarına ihtiyaç duyarlar. Bu işlemler saatinizin üreticisi tarafından tanınan, yetkili bayilerde, uzman kişiler aracılığıyla 3-4 yılda bir yerine getiriniz. Saat kasasının açılması, en küçük toz parçacığının dahi mekanizmada aşınmaya ve dolayısıyla iç mekaniğe ve saatinizin ayarlarına zarar verebilir.

    Saatinizi olağanüstü şartlarda (direkt güneş ışığı, aşırı sıcak veya aşırı soğuk, vb.) uzun süre tutmayın.Aşırı sıcak saatinizin çalışmasını aksatabilir.Aşırı soğuk saatinizin ileri gitmesine veya geri kalmasına neden olabilir. Saatinizin fonksiyonlarına ve basınca dayanıklılığına göre hareket ediniz. Su içindeyken saatinizin düğmelerini çalıştırmayınız veya tepesini açmayınız. Saat içerisinde su buharı görürseniz saatinizi kontrol ettiriniz. Su buharı elektronik aksama zarar verebilir. Sert darbe veya çarpmadan koruyunuz.Saatiniz aksi belirtilmedikçe darbelere dayanıklılık açısından normal kullanım şartlarına göre dizayn edilmiştir. Saatinize zarar verecek kimyevi maddelerden uzak tutunuz. Saatinizi güçlü kimyasal maddeler, çözeltiler veya gazların bulunduğu ortamlarda kullanmayınız. Bu maddeler kasa, kayış ve saatin diğer parçalarında renk atmasına veya bozulmasına sebep olabilir. Saatinizin mekanik yapısına zarar verebilecek güçlü elektrik alanlarından ve manyetik alandan sakınınız.

    Saatinizi kurmanız, sarmanız gereken durumlarda öncelikle bileğinizden çıkarın. Bu sayede saatinizin en hassas kısımlarından bir tanesi olan taç kısmının maruz kalabileceğiz dengesiz basınca sebep vermemiş olursunuz. Saatinizi çalıştırmadan önce, elle sarmalı ise saatiniz taç kısmını saat yönünde duruncaya kadar çeviriniz. Kendinden sarmalı saatler haftada bir kez taç kısmı 20 tur saat yönünde çevrilmelidir.
    Mekanik saat kullanıyorsanız, extrem sporlardan ve hava basıncı sağlayan aletlerde çalışmaktan kaçınınız. Geri tepmeler saatinizin hassasiyetini ve ömrünü etkiler. Mekanizmanın ne kadar mükemmel olduğu veya darbeye dayanıklı olduğu fark etmeksizin her daim mekanizmaya aşırı yüklenme riski mevcuttur. Pahalı mekanizmalı veya mücevheratlı bir saat sahibiyseniz egzersiz yaparken lütfen saatinizi kullanmayınız zira mekanizmanın bozulmasına yada üzerindeki mücevherin düşmesine sebep olabilirsiniz. Özel yüksek mekanizma korumalı, sert kasalı ve suya dayanıklı sportif saatler seçiniz.

    Takvim mekanizmasına zarar vermemek için tarihi akşam 10 ile gece 2 arasında değiştirmeyiniz. Bu süre zarfında mekanizmadaki bütün çarklar tarihi otomatik değiştirmek üzere çalışmaktadırlar. Değiştirmeniz gerekiyorsa saatinizin ibresini saat 6 yönüne getirin ve tarihi öyle değiştirin.

    Mekanik saatlerinizde dakika, saat, tarih ayarını daima saat yönünde yapın. Ters yöne yapılan ayarlar zemberek üzerinde baskı oluşturacağından aksın kırılmasına, çarkın zarar görmesine sebep olabilir.

    İsviçre yapımı saatlerin pek çoğu safir camlıdır. Safir cam çizilmeye dayanıklıdır. Ancak kolayca zarar verebilecek bazı maddeler vardır. Bu sebeple saatinizi mücevheratlarınızdan (özellikle değerli taşlı olanlardan) farklı bir yere koyunuz bu sayede sürtünme sonucu oluşabilecek çizilmelerden kaçınmış olursunuz. En iyi seçenek saatizin orjinal kutusudur. Bu tip kutular yumuşak maddelerle kaplıdır ve saatinize özel üretilmiştir.

    Saatinizi soğuk yerlerde bırakmayınız. Soğukta yağı donar, mekanizma durur yada zorlanır ve eksen pimleri zarar görebilir. Saatinizi taş veya mermer masa ve benzeri alanlara bırakmayınız. Mermer hızlı ısı değişimine sebep olacaktır bu da saatinizin belli parçalarına özellikle paslanmaz çelikten yapılmış eski saatlerdeki yayların zarar görmesine yol açar.

    Eğer saatiniz suya dayanıklı ise deterjanla veya yumuşak sabunla temizleyin ve kurulayın. Saatiniz suya dayanıklı olup olmadığı öğrenmek için saat su geçirmezlik tablosuna bakın; su geçirmezlik tablosu için tıklayın...  Eğer saatin kordonu deri veya süet ise bu işlemi sadece kasa, gövde kısmına uygulayınız. Saatiniz suya dayanıklı değilse kuru bir bez parçası ile temizleyin. Eğer sürekli spor yapıyor veya faal bir hayatınız var ise deri kordonlar yerine metal, çelik, slikon yada plastik kordonlu saatleri seçiniz. Terleme deri kordonunuza zamanla ciddi zararlar verebilir. Saatinizi sauna, küvet veya sıcak duş altında giymeyin. Aşırı sıcaklık ve nem sızıntı engelleyici contalara ve saatin kasasına zarar verebilir. Tuzlu su kaplamaya zarar verir. Bu sebeple suya dayanıklı saatler bile sabun ve ılık su ile yıkanmalıdır, temizlenmelidir. Bu uygulama korozyonu engellemeye ve contaların erken yıpranmasını engellemeye yarar. Suyla temas halindeyken taç kısım ve diğer tüm butonlar 1. pozisyonda yani saatinize en yakın halinde olmalıdır. Su geçirmez ve suya dayanıklı saatler arasındaki farkı bilmeliyiz. Suya dayanıklı saatlerin çoğu kısa süreli ve az miktarda suya direnç gösterebilirler. Elinizi yıkamak veya yağmur altında kalmak suya dayanıklı saatinize zarar vermeyecektir. Fakat duş almak (özellikle jel kullanıyorsanız) veya dalma kasa içine nem kaçmasına sebep olur ve mekanizmaya zarar verir. Yüzme ve dalma özel su geçirmez saatlerle yapılmalıdır.

    2-3 yılın sonunda conta ve vidaların yıpranması sonucu saatiniz bütünlüğünü kaybedebilir. Bu sebeple sıkılığını her 2 veya 3 yılda bir kontrol ettirin gerekirse contaları ve veya vidaları değiştirtin.

    Saatinizin taç kısmını çok sıkmayın aksi takdirde contalarına ve vida dişlilerine zarar verebilirsiniz. Güç uygulamadan sıktığınız zaman işleminiz tamamlanmış olacaktır.

www.saatimburda.com

SU GEÇİRMEZLİK TABLOSU

           SU GEÇİRMEZLİK TABLOSU saatimburda.com






   Saatlerde su geçirmezlik anlatımında kullanılan ifadelerin ne anlama geldiği, genelde net olarak anlaşılmamaktadır. Su geçirmezlik seviyesi “50 metre” olarak ifade edilen saatle 50 metre suya dalınabilir sanılmaktadır ki kesinlikle yanlış bir kanıdır.  Bu ifade statik basınca referans göstermektedir.
Aşağıdaki tabloda Saatler için kullanılan su geçirmezlik ifadelerinin ne anlama geldiği anlatılmaktadır.
DereceKullanım
10 Metre
33 Feet
1 ATM
Su geçirmezlik seviyesi bu derecede olan saatler kazaen maruz kaldıkları suya karşı dirençlidirler. Herhangi bir su basıncına maruz kalmamaları gerekmektedir.
30 Metre
100 Feet
3 ATM
Bu seviyedeki saatler, yağmurdaki ıslanmalar, su sıçramaları ve hafif su temaslarına dirençlidirler. Fakat Yüzmeye ve duş almaya uygun değildirler.
50 Metre
165 Feet
5 ATM
Bu su geçirmezlik seviyesindeki saatler, ev işlerinde, bulaşık yıkamada, spor yaparken ya da yüzmede kullanılabilir. Banyo yaparken ya da şnorkel dalmalarında kullanılmaz.
100 Metre
330 Feet
10 ATM
Bu seviyedeki su geçirmezlik saatle ev işleri yapmaya, spor yapmaya, yüzmeye, havuz dalışlarına ve şnorkel dalışlarına olanak sağlamaktadır. Bu saatlerle tüplü dalış yapılmamaktadır.
150 Metre
500 Feet
15 ATM
Bu seviyedeki su geçirmezlik saatle ev işleri yapmaya, spor yapmaya, yüzmeye, havuz dalışlarına olanak sağlamaktadır. Bu saatlerle şnorkel ve tüplü dalışlar da yapılabilmektedir.
www.saatimburda.com

    

Diesel DZ1462 Kol Saati

 Diesel DZ1462 Kol Saati
 Diesel DZ1462 Kol Saati

Diesel DZ1462 Kol Saati 


Cam Türü : Mineral
Kadran Rengi : Siyah
Kadran Taşı : Yok

Alarm : Yok
Kasa Çapı : 67 mm
Kasa Kalınlığı : 14 mm
Kasa Rengi : Kırmızı
Kasa Şekli : Yuvarlak
Kasa Taşı : Yok
Kordon Türü : Sera Plastik
Kordon Rengi : Kırmızı
Kronometre : Yok
Makine : Analog
Su Geçirmezlik : 3 ATM
Takvim : Yok


 Diesel DZ1462 Kol Saati

Diesel DZ4209 Erkek Kol Saati





Diesel DZ4209 Erkek Kol Saati 




Alarm : Yok
Cam Türü : Mineral
Kadran Rengi : Siyah
Kadran Taşı : Yok
Kasa Çapı : 58 mm
Kasa Kalınlığı : 
Kasa Rengi : Gri
Kasa Şekli : Yuvarlak
Kasa Taşı : Yok
Kordon Türü : Metal
Kordon Rengi : Gri
Kronometre : Var
Makine : Analog
Su Geçirmezlik : 5 Atm
Takvim : Var


Diesel DZ4209 Erkek Kol Saati 

Diesel DZ4210 Kol Saati

Diesel DZ4210 Kol Saati
Diesel DZ4210 Kol Saati 
Diesel DZ4210 Kol Saati 


Diesel DZ4210 Kol Saati 

Diesel DZ4210 Kol Saati Özelliklikleri


Ürün Ağırlığı : 192
Alarm : Yok
Cam Türü : Mineral
Kadran Rengi : Gri
Kadran Taşı : Yok
Kasa Çapı : 52 mm
Kasa Kalınlığı : 14 mm
Kasa Rengi : Gri
Kasa Şekli : Yuvarlak
Kasa Taşı : Yok
Kordon Türü : Deri
Kordon Rengi : Kahverengi
Kronometre : Var
Makine : Analog
Su Geçirmezlik : 5 ATM
Takvim : Yok

Diesel DZ4210 Kol Saati satın almak için; www.saatimburda.com/diesel-dz4210.html

Pulsar PS6007X

 
Alarm Yok
Cam Kristal
Cinsiyet Bay
Çalışma Şekli Analog
Garanti Süresi 2 Yıl
Işık Yok
Kadran Yuvarlak
Kadran Rengi Siyah
Kasa Tipi Çelik Kasa
Kordon Deri Kordon
Kordon Rengi Siyah
Krono Var
Marka Pulsar
Su Geçirme Özelliği 100 Metre
Takvim Var
Tarz Spor & Klasik
Taş Yok 

 Pulsar PS6007X  Erkek Kol Saati; www.saatimburda.com/pulsar-ps6007x

TIMEX T2N723

 

Cam Mineral
Cinsiyet Bay
Çalışma Şekli Analog
Garanti Süresi 2 Yıl
Işık Var
Kadran Yuvarlak
Kadran Rengi Siyah
Kasa Tipi Çelik Kasa
Kordon Çelik Kordon
Kordon Rengi Siyah
Krono Yok
Marka Timex
Su Geçirme Özelliği 100 Metre
Takvim Var
Tarz Spor
Taş Yok

TIMEX T2N723 Erkek Kol Saati Satın almak için; www.saatimburda.com/timex-t2n723

RAYBAN RB4113 601/8G


RAYBAN RB4113 601/8G




Cam %100 UV Korumalı 
Cam Rengi Degrade Füme 
Cinsiyet Bayan 
Çerçeve Poli Karbon 
Ekartman Standart 
Garanti Süresi 2 Yıl 


RAYBAN RB4113 601/8G Satın almak için; http://www.saatimburda.com/rayban-rb4113-601-8g.html